Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Søren Degn Laxy

Rekrutteringsofficer, formand, ildsjæl. Fyn
1

Søren har på trods af sine kun 22 år mange meritter på CV'et, og må siges at være en sand ildsjæl. Søren har skabt en stor succeshistorie på Ærø, hvor det specielt blandt de unge er blevet populært, at blive medlem af Hjemmeværnet. Det skyldes Sørens personlighed og udstråling, som skaber tillid om ham som person, også er Søren en kæmpe arbejdskapacitet som alene i år har brugt over 1300 frivillige timer i Hjemmeværnet. Foruden Hjemmeværnet er Søren også frivillig mange andre steder som det kan ses af Sørens CV. Samtidig er Søren også medlem af Kommunalbestyrelsen på Ærø også passer han faktisk også sit arbejde! Her er et uddrag af Sørens CV: - Oprettet ungdomshus, og var formand i ungdomsrådet i 3 år - Oprettet frivilligcenter Ærø, og drev det som bestyrelsesmedlem i 2 år - Bestyrelsesmedlem af landsorganisationen Netværket af Ungdomsråd i 1 år. - Formand for sit Gymnasiums studieråd (kursistråd) - Frivillig ved Fyns kulturråd i 1,5 år - Frivillig ved alverdens forskellige events

Ella Hedegaard Andersen

Frivillig i Røde Kors Sydjylland
1

Ella lever og ånder for Røde Kors - hun er med i alle aktiviteter på en eller anden måde og kan slet ikke lade være. Det må snart være hendes tur til at blive hyldet. Er for øvrigt lige blevet 80 år -godt gået og still going strong !!

Ella Hedegaard Andersen

Frivillig i Røde Kors Sydjylland
0

Ella lever og ånder for Røde Kors - hun er med i alle aktiviteter på en eller anden måde og kan slet ikke lade være. Det må snart være hendes tur til at blive hyldet. Er for øvrigt lige blevet 80 år -godt gået og still going strong !!

Helle Theede Kragh

Familie-og psykoterapeut samt Leder Fyn
20

Jeg vil rigtig gerne hylde Helle samt de frivillige i Barnets Blå Hus (svendborg afd)- Barnets Blå hus er for børn der vokser op i familier med alkohol- stofmisbrug, her kan man komme som barn og som familie og få hjæp Og vejledning til at løse de udfordringer der måtte være. I barnets blå hus bliver man mødt af frivillige der får en til at føle sig tilpas, de rummer en enorm omsorg og interesse for hver enkelt, barn som voksen. Jeg har selv 2 børn i deres terapi gruppe pg deltager aktivt i deres tilbud samt udflugter. Jeg synes slet ikke at Barnets blå Hus får nok anerkendelse for det de rent faktisk gør for børn og deres familier. Her kan børn snakke frit om det de oplever, de kan se de ikke er alene da de bliver mødt af andre børn i samme problemstilling, de lære at misbrug ikke skal være et tabu, og de lære at sætte ord på deres følelser. I Barnets blå hus tror de på at alle liv er værdifulde og at alle mennesker er lige meget værd. De fortjerner kæmpe ros.

Christian Pedersen

KC/POHVK Østjylland
3

Christian fortjener at blive årets frivillige sammen med Sebastian Korsbakke Jensen, for det store arbejde de gør, for at vi skal blive flere i hjemmeværnet, og vi skal lære at samarbejde på tværs af værnene. De er et fantastisk makkerpar, der supplerer hinanden rigtig godt. Derudover er de super aktive på mange andre fronter i deres kompagnier.

Sebastian Korsbakke Jensen

IOF Østjylland
6

Sebastian fortjener at blive årets frivillige sammen med Christian Pedersen, for det store arbejde de gør, for at vi skal blive flere i hjemmeværnet, og vi skal lære at samarbejde på tværs af værnene. De er et fantastisk makkerpar, der supplerer hinanden rigtig godt. Derudover er de super aktive på mange andre fronter i deres kompagnier.

Erik Pock

Formand / Fægtetræner Sjælland
45

I en alder af 72 år startede Erik for 10 år siden en ny fægteklub i Vordingborg, som også dyrker multisport og femkamp for hele familien. Han laver skolebesøg med fægtning og femkamp og dyrker selv idræt hver dag. Erik har været frivillig i både Dansk Fægteforbund og Dansk Moderne Femkampforbund. Som formand og fægtetræner har Erik ydet en kæmpe indsats for at udbrede 2 små idrætsgrene på Sydsjælland, hvor han hver uge også bruger mange timer med fægterne til træning og stævner. Erik indstilles til Fantastiske Frivillige 2018 af følgende 3 primære grunde: 1) Hans utrættelige indsats er alt afgørende for, at der et idrætstilbud på højeste niveau i en Landkommune som Vordingborg. 2) Hans initiativer og energi motiverer alle os andre i – og omkring klubben til at gøre mere for klubben og fællesskabet omkring fægtning. 3) Hans enorme indsats og engagement er et rigtig godt eksempel på hvor vigtig den aktive ældre generation er for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Lone Fabrin

Vokenven Vestjylland
0

Lone og hendes mand Per gør en fantastisk indsats for min søn på 12 år og det har de gjort i et par år nu efterhåpnden

Sussie Bæch Nielsen

Frivillig til voksen venner, CHGP, og CPH Vol Sjælland
177

Sussie er aktiv frivillig i mange sammenhænge, og bruger meget tid på de mange weekender. Hun er frivillig hos børns voksen venner gennem mange, frivillig hos CPH volunteers, hvor hun blandt andet har arbejdet til maraton, roning, og som teamleader til parade. Eller som jeg kender hende, min teamleader i tjekin teamet til CHGP, hvor hun har deltaget i 6 år. Hun er altid i højt humør, og kæmper for at give de besøgende og andre frivillige den bedste oplevelse til de forskellige events.

Nominer en frivillig