Skip to the content

Juryen


Juryen er sammensat af repræsentanter fra hele det frivillige Danmark, så den afspejler den enorme mangfoldighed, som frivillige i Danmark udgør.

Juryen mødes for første gang lige efter, nomineringsperioden slutter. Her vil de tage en snak om de mange indstillede frivillige på baggrund af de beskrivelser og begrundelser, borgerne giver.

Juryen kigger også på projekternes betydning for borgerne og for Danmark. Derpå vælger de 10 finalister samt en vinder.

 

Anna Bjerre, Direktør i GirlTalk:

Anna Bjerre er direktør i GirlTalk, en nonprofitorganisation hun selv startede for 16 år siden. Anna har gennem flere år selv været frivillig og sidder nu også som næstformand i Frivilligrådet.

Besøg www.girltalk.dk for mere information om GirlTalk. 

 

Anne-Marie Skov, Formand i Tuborgfondet: 

Anne-Marie Skov blev i 2018 bestyrelsesformand i Tuborgfondet efter at have været direktør der i fire år. Anne-Marie har mere end 30 års erfaring med kommunikation og bæredygtighed og har desuden erfaring fra bestyrelsesposter ved WWF-Danmark, DIS og Danske Fondes Videnscenter. 

Besøg www.tuborgfondet.dk for mere information om Tuborgfondet.

 

Charlotte Bach Thomassen, Næstformand i DGI:

Charlotte Bach Thomassen har siden 2017 været næstformand i DGI og blev i 2018 valgt som den første kvindelige formand for en stor dansk idrætsorganisation. Charlotte er desuden medlem af bestyrelserne i Lokale og Anlægsfonden og DGI-byen.

Besøg www.dgi.dk for mere information om DGI.

 

Malene Brandt, Chef for Foreningsteamet i Coop:

Malene Brandt har siden 2017 været chef for foreningsteamet i Coop. Malene har selv omfattende erfaring med at være frivillig, ved blandt andet Unicef Danmark og KFUKs Sociale Arbejde.

Besøg www.coopmedlem.dk/foreningen for mere information om Coop's foreningsliv.

 

Marie-Louise Gotholdt, National Chef i Røde Kors:

Marie-Louise Gotholdt er chef for Røde Kors' nationale afdeling og har arbejdet indenfor organisationen i mere end 21 år. Marie-Louise har i Røde Kors blandt andet arbejdet som udviklingskonsulent og strategisk konsulent. 

Besøg www.rodekors.dk for mere information om Røde Kors.

 

Maruska la Cour Mosegaard, Sekretariatschef i Kræftens Bekæmpelse:

Maruska la Cour Mosegaard har siden 2019 arbejdet som sekretariatschef i Kræftens Bekæmpelse. Tidligere har Maruska både arbejdet ved Red Barnet, KVINFO's Mentornetværk og ved Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold. 

Besøg www.cancer.dk for mere information om Kræftens Bekæmpelse. 

 

Pernille Slebsager, Afdelingschef i Kræftens Bekæmpelse:

Pernille Slebsager har siden 2019 arbejdet som afdelingschef for Patient- og Pårørendestøtten i Kræftens Bekæmpelse. Tidligere har Pernille blandt andet arbejdet som vicedirektør ved Herlev og Gentofte Hospital og som centerdirektør på Rigshospitalet. 

Besøg www.cancer.dk for mere information om Kræftens Bekæmpelse. 

 

Per Paludan Hansen, Formand i Dansk Folkeoplysnings Samråd:

Per Paludan Hansen har i næsten 14 år været formand for Dansk Folkeoplysnings Samråd. Per har også været sekretariatsleder for LOF's landsorganisation i snart 19 år og har tidligere arbejdet i næsten ti år ved EAEA, der arbejder med voksenuddannelse.

Besøg www.dfs.dk for mere information om Dansk Folkeoplysnings Samråd.

 

Rasmus Kjær Slot, Forretningsudvalgsmedlem i Dansk Ungdoms Fællesråd:

Rasmus Kjær Slot har siden 2017 siddet som forretningsudvalgsmedlem i Dansk Ungdoms Fællesråd. Udover dette, har Rasmus selv erfaring med frivilligt arbejde i forbindelse med blandt andet Styrelsen for Patientklager og Mellemfolkeligt Samvirke. 

Besøg www.duf.dk for mere information om Dansk Ungdoms Fællesråd. 

 

Signe Lopdrup, Direktør for Roskilde Festival:

Signe Lopdrup har i fire år været direktør for Roskilde Festival. Signe sidder desuden som bestyrelsesmedlem hos Museet for Samtidskunst og som formand for bestyrelsesrådet ved Statens Museum for Kunst og Rytmisk Musikkonservatorium. 

Besøg www.roskilde-festival.dk for mere information om Roskilde Festival.